Werkbladen

Op zoek naar het perfecte werkblad? Ontdek de voordelen van onze maatwerkbladen!

Creëer de perfecte keuken met onze op maat gemaakte bladen

Een keukenwerkblad is zoveel meer dan enkel iets om het eten op te bereiden. Het is een onderdeel van de keuken dat de komende 40 jaar helpt aan etentjes en herinneringen. Van het kopje koffiedrinken aan de bar tot het borrelen met zijn allen in de keuken tijdens een verjaardag. Een keukenblad krijgt het allemaal te verduren.

Toch heeft elk keukenblad zijn eigen voor- en nadelen en dan kun je ook nog is kiezen uit honderden kleuren. Wij helpen je graag bij het maken van de beste keuze.

ALKA Keukens – werkbladen

Composiet

Een composiet keukenwerkblad is de meest populaire optie in de keukenmarkt.

Composiet is een materiaal dat bestaat uit een samenstelling van ca. 95% natuurlijke mineralen zoals kwarts en ca. 5% kunsthars. Het resultaat is een sterk en hard oppervlak dat goed bestand is tegen water redelijk bestand is tegen slijtage en krassen. Composiet is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en structuren. Door de verschillende stijlen kan elk werkblad gecombineerd worden met moderne en klassieke keukens. Daarnaast heeft een composiet werkblad de luxe uitstraling die een extra waarde kan toevoegen aan jouw huis.

ALKA Keukens – werkbladen

Dekton

Het meest revolutionaire materiaal dat bekend staat om zijn hardheid en bestendigheid tegen krassen, vlekken en hitte. Het is gemaakt van een samenstelling kwarts, porselein en glas. Hierdoor is het zeer bestendig tegen de verschillende omstandigheden in de keuken. Omdat het voor een groot gedeelte bestaat uit gerecyclede materialen is Dekton een milieuvriendelijk materiaal. Het is ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het ideaal is voor mensen met een drukke levensstijl. Omdat het productieproces lijkt op keramiek, is het ook enigszins gevoelig voor stootschade. Als je op zoek bent naar een keukenwerkblad dat milieuvriendelijkheid, gemak en stijl combineert, dan is een Dekton keukenwerkblad de juiste keuze.

ALKA Keukens – werkbladen

Keramiek

Een keramiek keukenwerkblad is een stijlvolle optie voor elke keuken.

Het duurzame materiaal bevat geen schadelijke stoffen. Keramiek staat bekend om haar hardheid en bestendigheid tegen hitte, krassen en vlekken. Omdat het zo hard is, is een keramiek blad wat gevoeliger voor stootschade. Het keramieke werkblad is hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Als je op zoek bent naar een keukenwerkblad dat mooi, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is, overweeg dan een keramiek keukenwerkblad.

Wil je nog meer zien?

Ontdek in onze showroom naast Composiet, Dekton en Keramiek ook nog ander materiaal aan werkbladen. We hebben een groot assortiment. Samen kijken we naar de beste mogelijkheden die passen bij jouw leefstijl en budget.