SieMatic SLX

Een ongeëvenaard modern design

SieMatic SLX

Stijlvolle elegantie

De SieMatic SLX keuken is een prachtig en stijlvol ontwerp dat zich kenmerkt door haar minimalistische uitstraling en hoogwaardige afwerking. Deze keuken is het resultaat van een combinatie van innovatieve technologieën en tijdloos design, waardoor het perfect past in moderne interieurs.

SieMatic — SLX

Een breed spectrum aan kleuren en materialen

Eén van de opvallende kenmerken van deze keuken is het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals edelfineer en geanodiceerd goldenbronce, die niet alleen duurzaam zijn, maar ook een rijke uitstraling geven. De keuken is ook verkrijgbaar in andere afwerkingen en materialen, waaronder glanzende en matte effen kleuren, marmer kleuren en warme houtkleuren. Hierdoor kan het aan de smaak en stijl van elk individu worden aangepast.

SieMatic — SLX

Tijdloze combinaties

Dit keukenmodel kan ook voorzien worden van geavanceerde technologieën zoals de LED-verlichting die onzichtbaar is weggewerkt in de greeplijsten. De lichtbanen kunnen zowel horizontaal als verticaal accentueren en zorgen voor een aangename sfeer in de keuken. Ze komen in het bijzonder tot hun recht in combinatie met een donkere kleurstelling. SieMatic heeft een uitgebreid pakket van donkere kleuren. 

Kortom, de SieMatic SLX keuken is een prachtige combinatie van stijl en functionaliteit, waardoor het een ideale keuze is voor wie op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame keuken. 

SieMatic — SLX

Afgewogen contrast

Het stijlvolle ontwerp van de SLX komt op een bijzondere manier tot uitdrukking in de verfijnde glazen vitrinekasten. De visgraat tarsie achterwand geeft een ongeëvenaarde luxe uitstraling en de zwevende ladeblokken waarvan de fronten in verstek wegvallen in de zijwanden onderstrepen de rijke ambiance. Kom eens gezellig langs in onze showroom om deze vitrinekasten te bewonderen.

Collectie — SieMatic

Ontdek meer van SieMatic