SieMatic SLC

Minimalistisch ontwerp in maximale kwaliteit

SieMatic SLC

Betaalbare kwaliteit

De SieMatic SLC is een betaalbare keukenlijn van SieMatic zonder in te boeten op kwaliteit of functionaliteit. Met een speciaal geselecteerde collectie van uiteenlopende kleuren en materialen en een aantal speelse designelementen kan deze keuken volledig worden afgestemd op jouw persoonlijke smaak en interieur. Een échte SieMatic voor de prijs van een gewone keuken.

SieMatic — SLC

Interior Design in de keuken

De SieMatic SLC staat bekend om haar elegante en tijdloze ontwerp mogelijkheden. Het typerende greepprofiel boven op de deuren kan net als de strakke greeplijst in 9 verschillende kleuren geleverd worden. Kies je voor een harmonieus geheel of voor een speels karakter, met de SLC kan het allemaal!

SieMatic — SLC

Kwaliteit is de beste vorm van duurzaamheid

De SieMatic SLC is ontworpen met duurzame materialen en puur vakmanschap, waardoor ze een investering zijn voor de lange termijn. De keukenkasten en -lades zijn voorzien van soft-close en hoogwaardige materialen, waardoor ze soepel en stil sluiten. Het gebruik van eersteklas materialen en afwerkingen zorgt dat je lange tijd trots kan zijn op je keuken en er jarenlang zorgeloos in kan kokkerellen en van kan genieten.

SieMatic — SLC

Optimaliseer je keukenruimte

Net als de andere keukens van SieMatic kan deze keukenlijn uitgevoerd worden met het MultiMatic systeem. Dit uiterst flexibele indelingssysteem, dat verkrijgbaar is op SieMatic keukens biedt een volledig individuele indeling van de binnenruimte, waardoor je je spullen de optimale plek kan geven. Verschillende accessoires zorgen ervoor dat ook voor de keukenrol of koffiecups een handige plek isEen volledig individuele indeling van de binnenruimte, waardoor je spullen optimaal een plek krijgen in de kast. En zo win je ruimte: tot wel 30% meer!

Collectie — SieMatic

Ontdek meer van SieMatic