SieMatic SE-SC

Harmonie in tegenstellingen

SieMatic SE-SC

Herkenbare vormen in een nieuw jasje

Het is een misvatting dat een greephoudende keuken niet modern kan zijn. Het is de combinatie van materialen en vormen die een keuken definiëren. Een strak vormgegeven greep gecombineerd met een 1cm dik werkblad en minimale bladoversteek zullen de keuken een moderne en rustige uitstraling geven. Maar ook het materiaal of de kleur van een greep kunnen bepalend zijn voor het aanzien van de keuken.

SieMatic — SE-SC

Unieke grepen, uniek karakter

SieMatic heeft natuurlijk naam gemaakt met greeploze keukens, maar we zijn ook met greephoudende keukens altijd vernieuwend. Zo kan je bij ons kiezen uit een diversiteit aan grepen; contrasterend of ton-sur-ton, minimalistisch of stijlvol aanwezig. Een grafisch vormgegeven greepje die perfect aansluit op een houten framedeur geeft de keuken een geheel eigen charme.

SieMatic — SE-SC

Hoe design en duurzaamheid samengaan

SieMatic SE-SC keukens zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Het gebruik van hoogwaardige materialen en afwerkingen zorgt voor een lange levensduur en minimale slijtage. Al onze keukens worden vervaardigd van FSC (Forest Stewardship Counsil) goedgekeurd hout en bij de productie van de fronten komt er geen PVC in het milieu. We blijven altijd op zoek naar nieuwe technische ontwikkelingen om de impact op onze leefomgeving te beperken of het welzijn van onze medewerkers te verbeteren.

SieMatic — SE-SC

Individual Design

De SieMatic SE-SC keukenlijn biedt een breed scala aan mogelijkheden voor personalisatie, van kleuren en materialen tot afwerkingen en accessoires. Hierdoor kan je je keuken volledig aanpassen aan jouw persoonlijke stijl en behoeften. Met tijdloos vormgegeven kaderdeuren en een nikkel glanzende knop zal de keuken naadloos aansluiten bij een woning met klassieke uitstraling. De keukenlijn is ontworpen met het oog op functionaliteit en ergonomie, waardoor het een genot is om in te werken.

Collectie — SieMatic

Ontdek meer van SieMatic