SieMatic S2

De keuken van vroeger en nu

SieMatic S2

Het begin van design en uitstraling

In 1988 kwam SieMatic als eerste op de markt met een keuken zonder grepen of knoppen. De SieMatic SL was in zijn tijd baanbrekend in design en uitstraling. Door de jaren heen is de vormgeving verder verfijnd, met een hogere kastmaat en rankere greeplijsten tot gevolg. Deze subtiliteit zorgt voor één geheel. De SieMatic S2 is geboren.

SieMatic — S2

Minimalisme pur sang

SieMatic S2 is een innovatieve keukenlijn die de perfecte balans biedt tussen functionaliteit, esthetiek en ergonomie. Deze keukenlijn is ontworpen met oog voor detail en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een minimalistische, moderne uitstraling in hun keuken. Deze keukenlijn biedt een breed scala aan mogelijkheden voor personalisatie, van kleuren en materialen tot afwerkingen en accessoires. Hierdoor kan je een keuken volledig aanpassen naar jouw persoonlijke stijl en behoeften.

SieMatic S2 keuken in roségold

SieMatic — S2

Hoe functionaliteit en minimalisme samengaan

De keuken biedt voldoende opbergruimte en slimme oplossingen om de ruimte optimaal te benutten. Daarnaast zijn de keukenkasten en -lades voorzien van hoogwaardige materialen en soft-close scharnieren, waardoor ze soepel en stil sluiten. Bovendien hebben de lades veel opbergruimte, waardoor je praktisch kan opbergen. De keuken kan ook minimalistisch gevormd worden door dunnere zijpanelen en een 4mm dik RVS werkblad. Functionaliteit en minimalisme vormen zo één geheel in elke keuken.

Kleurenpallet voor de SieMatic S2 keuken

SieMatic — S2

Vrijheid met karakter

Met de SieMatic S2 heb je ongekende vrijheden bij het ontwerpen van de ideale keuken. Behalve tientallen standaard kleuren en materialen, kan je de deze keuken uitvoeren in alle kleuren van het “natural colour system”. In dit systeem zitten maar liefst meer dan 1950 verschillende kleuren, mat of glans. Wat kies jij?

Collectie — SieMatic

Ontdek meer van SieMatic