SieMatic

Luxe keukens staan symbool voor elegantie, stijl en kwaliteit.

SieMatic

Met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige keukens, is SieMatic één van de meest gerenommeerde merken in de keukenindustrie.

Het merk is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties, maar wel met de luxe uitstraling die je mag verwachten van het premiummerk.

Ook staat het merk bekend om haar tijdloze ontwerpen en hoogwaardige materialen. Van moderne en minimalistische ontwerpen tot traditionele en klassieke keukens. Het premiummerk heeft voor elke smaak en stijl een oplossing.

SieMatic SLX

SieMatic — SLX

Een ongeëvenaard modern design

De nieuwste innovatie van het premiummerk. Dankzij een bijzonder verlichtingsconcept en een modern design is deze keuken ongeëvenaard in de keukenmarkt. De SLX creëert een unieke sfeer in elke leefruimte. Door de uitgebreide collectie van deze keuken, kan er voor elke levensstijl een aansprekende keuken ontworpen worden.

SieMatic — S2

De keuken van vroeger en nu

De tweede generatie greeploze keuken, zoals de Duitse keukenfabrikant het ooit heeft bedacht. De S2 straalt rust uit en heeft een veelzeggende greep uitsparing. Deze komgreep komt veelvuldig voor in de keukenindustrie, maar niet met de kwaliteit die SieMatic te bieden heeft. De S2 combineert materialen, design en tijdloze elegantie met elkaar, waardoor je jaren zal genieten van dit ontwerp.

SieMatic S2

Realisatie zonder compromissen

SieMatic SLC

SieMatic — SLC

Minimalistisch ontwerp in maximale kwaliteit

Het instapmodel van het premiummerk dat geliefd is bij iedereen. Door de speciaal geselecteerde kleuren krijgt de SLC een evenwichtige uitstraling. Geholpen door een selectie van combinaties maakt de SLC vele keukendromen waar. De SLC zorgt voor een gevoel van onbezorgdheid bij elke designliefhebber.

SieMatic — SE – SC

Harmonie in tegenstellingen

De meest veelzijdige keukens zijn uit het SE – SC programma. Dit zijn alle keukens die uitgevoerd worden met een greep en bekend staan om hun tijdloze ontwerp en functionaliteit. Van modern tot klassiek, de mogelijkheden zijn oneindig.

SieMatic SE - SC

Collectie — Producten

Ontdek meer producten

A-design

Trots zijn wij op onze eigen keukencollectie. Het merk dat inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenmarkt.

Werkbladen

Een keukenwerkblad is zoveel meer dan enkel iets om het eten op te bereiden. Het is een onderdeel van de keuken dat de komende 40 jaar helpt aan etentjes en herinneringen.

Showroomkeukens

Met enige regelmaat vervangen wij onze collectie showroomkeukens. Verschillende showroommodellen zijn dan aantrekkelijk geprijsd. Veel bewonderd, nooit gebruikt.