Luxe keukens met karakter

Luxe keukens met karakter

Wij realiseren keukens door heel Noord-Holland

Inspiratie — ALKA Keukens

De luxe uitstraling dat je van ons mag verwachten

ALKA Keukens is de keukenzaak als het gaat om creativiteit, deskundigheid en betrouwbaarheid. Samen met jou gaan we aan de slag om de perfecte keuken te realiseren.

Creativiteit

Wij houden ervan om verder te denken dan praktisch. Onze creativiteit komt tot uiting in speelse keukenontwerpen, die voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Nog niet klaar voor een afspraak?

Kijk eens op onze inspiratiepagina voor meer creatieve ideeën.

Deskundigheid

De keukenadviseurs van ALKA nemen je graag mee in de showroom, om verschillende materialen en stijlen je te laten beleven.

Onze werkwijze is altijd eerlijk en transparant

Betrouwbaarheid

De afgelopen 40 jaar en de komende 40 jaar staan wij voor je klaar om de beste service te leveren.

Wil je meer weten over onze geschiedenis. Kijk dan eens op onze over ons pagina.

SieMatic – Collectie

Een merk dat garant staat voor klasse.

Een merk dat garant staat voor klasse.

Het premiummerk SieMatic is zoveel meer dan een keuken. Het is een merk dat alles met elkaar verbindt. Vanzelfsprekend de plek waar je kookt, maar ook samenkomt met je dierbaren voor mooie gesprekken en kostbare herinneringen.

  • SieMatic is altijd op zoek naar de nieuwste innovaties, maar wel met de luxe uitstraling die je mag verwachten van het premiummerk.
  • SieMatic staat bekend om haar tijdloze keukens en hoogwaardige materialen.
SieMatic S2

SieMatic

Welk keukenmodel past bij jou?

Het premiummerk SieMatic heeft alles in huis. Van minimalistische ontwerpen tot traditionele en klassieke keukens. ALKA Keukens gaat samen met jou stap voor stap naar je nieuwe keuken.

SieMatic SLX

SieMatic SLX

Een ongeëvenaard modern design

SieMatic S2

SieMatic S2

De keuken van vroeger en nu

SieMatic SLC

SieMatic SLC

Minimalistisch ontwerp in maximale kwaliteit

SieMatic SE - SC

SieMatic SE – SC

Harmonie in tegenstellingen

Collectie – Producten

Ontdek meer producten

Ontdek meer producten

Trots zijn wij op onze eigen keukencollectie. Het merk dat inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenmarkt.

Ervaringen

Wat klanten zeggen over onze keukens

Wat klanten zeggen over onze keukens

“Fantastische service”

“Niet alleen een prachtige siematic keuken aangeschaft, maar ook supergoed aangelegd, in zorgvuldige coördinatie van de verschillende technici. Na ruim twee jaar lekkage van de afvoer. Om tien uur gebeld en om twee uur vakkundig gerepareerd. Fantastisch. Dank!”

Piet-Hein Hupsch

“Een extra keukenkast”

“Mijn huidige keuken had een toevoeging aan opbergruimte nodig. Voorafgaand wist ik niet goed hoe ik mijn keukenruimte zo goed mogelijk kon benutten. De leverancier waar ik mijn keuken heb gekocht, kon mij geen losse keukenkast verkopen. De mannen van Alka Keukens hebben mij verschillende opties laten zien, waardoor ik nu een kast heb staan die helemaal naar mijn smaak is. Verder was de service en montage uitstekend geregeld. Mocht ik in de toekomst een nieuwe keuken nodig hebben, zou ik zeker teruggaan!”

R. Kalloe-Tewari

“Een echte aanrader”

“Alka Keukens, een echte aanrader! Deskundige adviezen, er wordt ruim de tijd genomen voor het beantwoorden van vragen, vergelijken van materialen enz. Afspraken kloppen, communicatie verloopt prettig en prima service. Resultaat, een prachtige keuken die aan mijn verwachtingen voldoet en waar ik dagelijks van geniet!”

D. Hopman

“Renovatie van de keuken”

“Onze Alka keuken is zelfs na 17 jr prima. Ik wilde wel aanpassingen zoals inductie met geïntrigeerde afzuiging en geen bovenkastjes meer. Dankzij de inventieve oplossingen bedacht door Alka hebben we een echt andere keuken met gebruikmaking van dat wat er al was en een beetje nieuw toegevoegd. Ook de installatie zelf was prima.”

Caroline Lubach