Keuken inspiratie

Keukens waar we trots op zijn

Keuken inspiratie – SieMatic SLX

Functionele design keuken

In een prachtige ruimte net buiten Haarlem mochten wij deze keuken realiseren. Binnen onze collectie is de SieMatic SLX de meest exclusieve keuken. De klant had haar wensen om de ruimte zo efficiënt mogelijk in de delen. Met slimme kastoplossingen, een strak lijnenspel en een rustige kleurcombinatie is deze design keuken helemaal tot zijn recht gekomen in functionaliteit en design.

Keuken inspiratie – A-design

Zwarte keuken in een warme ambiance

Door de eikenhoutenvloer en de zwarte kasten krijgt deze keuken een warme ambiance. De donkere kleur laat de andere elementen in de keuken stralen, zoals de marmeren achterwand. Deze keuken geeft echt het gevoel van luxe, terwijl het tegelijkertijd ook stoer en robuust oogt. Durf jij het aan om voor een zwarte keuken te gaan?

Keuken inspiratie – SieMatic S2

Keuken als hart van de woning

Zodra je de woning inloopt is de uitwerking van deze keuken zoals we het samen in de showroom hebben bedacht. Koken en leven vormen één geheel in de woning. Doordat de keuken zich in dezelfde ruimte bevindt als de eetkamer, is het de plek waar het zich allemaal afspeelt voor de familie. In dit huis vormt de keuken een veelzijdig hart van de woning. Een plek van ontspanning en samenkomen bij het ontbijt, lunch, een borrel of tijdens het koken.

Collectie — Producten

Ontdek meer producten

SieMatic

Met meer dan 90 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van hoogwaardige keukens, is SieMatic één van de meest gerenommeerde merken in de keukenindustrie.

Werkbladen

Een keukenwerkblad is zoveel meer dan enkel iets om het eten op te bereiden. Het is een onderdeel van de keuken dat de komende 40 jaar helpt aan etentjes en herinneringen.

A-design

Trots zijn wij op onze eigen keukencollectie. Het merk dat inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenmarkt.