SieMatic Mondial Lifestyle

Bij SieMatic Mondial staat de persoonlijkheid van jouw ontwerp centraal. Het keukenontwerp van de SieMatic Mondial lifestyle vertaalt zich in een krachtige en expressieve vormentaal die minimalisme, moderniteit en geometrie omarmt zonder de traditionele ontwerpen van een standaard keuken.

Bij SieMatic Mondial staat de persoonlijkheid van jouw ontwerp centraal. Het keukenontwerp van de SieMatic Mondial lifestyle vertaalt zich in een krachtige en expressieve vormentaal die minimalisme, moderniteit en geometrie omarmt zonder de traditionele ontwerpen van een standaard keuken. Met gewaagde kleuren, uitdagende vormen en het gebruik van expressieve materialen en materiaaldiktes, doorbreekt SieMatic Mondial de grenzen van het normale keukendesign en onthult het een wereld van luxe, eenvoud en comfort.

De geometrie in de keuken

SieMatic Mondial spreekt de taal van moderne geometrie. Het ontwerp put inspiratie uit de heldere lijnen en geometrische vormen van de jaren 70 en vertaalt dit naar de keuken van nu en morgen. De keuken wordt een ruimte waarin geometrische precisie en elegantie samenkomen, wat een visueel spektakel creëert dat de aandacht trekt en fascineert. De ronde vormen in de keuken zijn weer helemaal terug. Ronde vormen hebben het unieke vermogen om ruimtes te harmoniseren en de circulatie te verbeteren. In de keuken van de SieMatic Mondial Lifestyle betekent dit dat de stroom van de ruimte naadloos verloopt, zonder scherpe hoeken die de beweging beperken. Dit bevordert niet alleen de functionaliteit van de keuken, maar geeft ook het gevoel van ruimte en vrijheid.

Gedurfde Kleuren en Materialen

De gewaagde kleurkeuzes en het gebruik van expressieve materialen maken SieMatic Mondial tot een ware blikvanger in elk huis. Hier vind je geen saai wit of grijs, maar levendige kleuren die een persoonlijke touch aan je keuken geven. Het gebruik van materialen met karakter en materiaaldiktes die aandacht vragen, zorgt voor een keuken die niet alleen functioneel is maar ook een verhaal vertelt. Onderstaande afbeeldingen zijn kleuren die binnen de SieMatic Mondial lifestyle mogelijk zijn. Uiteraard zijn er veel meer kleuren mogelijk! Kom gerust langs in onze showroom om de bijzonde kleuren te bekijken van deze lifestyle.

Expressieve materialen

Geribbeld glas, gekenmerkt door zijn verticale groeven, geeft een gevoel van verfijning en elegantie. Het speelt met licht op een manier die een dynamisch samenspel van schaduwen en hoogtepunten creëert, waardoor een eenvoudig glazen oppervlak verandert in een canvas van textuur en diepte. De vitrinekasten van SieMatic hebben daarbij nog veel meer mooie mogelijkheden. De scharnieren zitten namelijk in de bovenplaat afgewerkt, waardoor je de kast geheel met glas kan afwerken, hierdoor wordt er nog meer diepte gecreëerd aan de zijkanten.

Al met al is de SieMatic Mondial lifestyle een keukendesign met expressieve benadering van minimalisme, moderne geometrie en gedurfde kleuren. Deze keuken gaat verder dan de traditionele grenzen en opent deuren naar een wereld van luxe, eenvoud en comfort. Als je op zoek bent naar een keuken die je persoonlijkheid weerspiegelt en je zintuigen prikkelt, dan is SieMatic Mondial een perfecte keuze.

Ontdek de revolutie in keukendesign met SieMatic Mondial en geef je huis een nieuwe dimensie van stijl, individualiteit en expressie. Maak vandaag nog een statement in je keuken en laat je inspireren door de wereld van SieMatic Mondial.

Deel dit bericht