Ballerina Keukens

Kwaliteit voor iedereen toegankelijk

Ballerina Keukens

De ontwikkeling van Ballerina Keukens

Trots zijn wij op de Ballerina Keukencollectie. Het merk dat inspeelt op de nieuwste trends en ontwikkelingen in de keukenmarkt. Voor ALKA is een belangrijk speerpunt dat het merk meegaat met de ontwikkelingen van deze tijd. Duurzaamheid is een groot onderdeel daarvan. Het merk is PEFC-gecertificeerd en daardoor worden alle keukenmeubelen gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bosgebieden. Daarnaast hebben de keukens een lange levensduur, waardoor je de komende jaren onbezorgd kan genieten van je keuken!

a-design keuken in houtlook

Ballerina Keukens

Alle keukenstijlen

Met Ballerina Keukens kunnen we alle stijlen creëren in je keuken. Modern, klassiek of een stedelijke keuken. Het is allemaal mogelijk en voor iedereen toegankelijk. Niet alleen tijdens het koken is de keuken een plaats van creativiteit en comfort. Ook bij de planning en de vormgeving ervan wordt jouw persoonlijke smaak vervuld. Ballerina Keukens biedt voor iedereen die de keuken als het kloppend hart van de woning beschouwt, de ideale mogelijkheid om alle functionaliteiten en ideeën om te zetten naar de werkelijkheid. Door de vele designelementen kan de keuken naadloos overgaan naar de woonruimte, waardoor er een harmonieus geheel ontstaat.

Ballerina Keukens

Toegankelijke keukens met oog voor detail

De unieke uitstaling van de Ballerina Keukens gaat door tot achter het deurtje. Ook voor de binnenzijde van de kasten heb je de keuze uit meer dan 27 verschillende kleuren en kan daardoor bijna altijd worden afgestemd op de buitenkant. Dus ook als je kast openstaat behoudt je keuken de elegante uitstraling. De kasten worden in de fabriek al volledig afgebouwd waardoor we een constante kwaliteit waarborgen. Je krijgt van ons dus geen bouwpakket om het zo goedkoop mogelijk te maken. Ook wordt er gebruik gemaakt van een stabiele 8mm dikke rugwand en zijn alle horizontale planken 19mm dik. Net als bij de ladegeleiders zit in de scharnieren een geïntegreerd dempingssysteem, wat het sluiten van de laden en deuren geruisloos doet verlopen tot in de lengte der jaren.  

a-design meubelkast

Ballerina Keukens

Keukenmeubelen ook als interieur oplossing

Ons werk gaat verder dan alleen het vervaardigen van keukens. Wij creëren met de Ballerina Keukens ook sfeer in huis die past bij het interieur van de woning. Onze meubelen zijn ook geschikt als interieuroplossing. Bijkeukens, woonkamers of werkkamers worden veelvuldig ingericht met onze meubelen. Wij zetten onze creativiteit en vaardigheden in om meer te zijn dan enkel een keukenontwerper.