SieMatic                                    

Sinds 1929 worden bij SieMatic in het Duitse Löhne hoogwaardige keukenmeubelen vervaardigd. Daarmee is SieMatic één van de langst bestaande keukenspecialisten ter wereld. 

Inmiddels levert SieMatic in meer dan 50 landen op alle continenten. SieMatic is een kwalitatief hoogstaand merk en trendzetter op het gebied van keukendesign.  SieMatic maakt geen standaard keukens, maar elke keuken wordt in overleg met u, en speciaal voor u ontworpen. Dit noemen we bij SieMatic ; "Individueel Design". 

SieMatic onderscheidt zich niet alleen op het gebied van vooruitstrevend design, maar ook achter de deuren zorgt een uiterst flexibel inrichtingssysteem voor een individuele indeling van de kasten. Dankzij intelligente oplossingen als het MultiMatic systeem wordt uw SieMatic net zo handig als u wilt. "Individueel Design" achter de deuren. Klik hier voor meer informatie over het MultiMatic systeem.

Om aan alle individuele wensen te kunnen voldoen heeft SieMatic een zeer uitgebreid leveringsprogramma met de meest uiteenlopende stijlen voor ieder budget. Wij nodigen u van harte uit in onze showroom om de keukens te bezichtigen. In onze showroom kunt u de diverse mogelijkheden en keukenstijlen van SieMatic zien. 

Graag gaan wij met u aan tafel om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden voor uw keukenruimte door te spreken. Oriënteert u zich liever in uw eigen vertrouwde omgeving, het SieMatic Keuken Ideeënboek ligt voor u klaar, gratis! Dit ca. 240 pagina's tellend boekwerk staat vol met prachtige kleurenfoto's en en practische informatie. Kijk ook eens op de website van SieMatic.Vul de 
checklist
 thuis vast in en u weet zeker dat elke vraag gesteld wordt!


Heeft u al over een mooie SieMatic keuken. Dan vindt u hier de 
onderhoudstips
 zodat u nog lang van uw mooie  
SieMatic keuken kunt genieten!


Copyright © 2013. All Rights Reserved.