Keukens                                                                                             

ALKA keukens streeft ernaar om, na inventarisatie van het wensenpakket, voor elke klant de optimale keuken samen te stellen binnen het gewenste budget. Een duidelijk prijsbeleid vinden wij daarbij van groot belang. Daardoor krijgt iedereen de beste prijs voor de keuken zonder handjeklap. Dit geeft zekerheid en is gebaseerd op eerlijkheid. Om aan elke keukenwens te kunnen voldoen werken we met 3 aansprekende keukenfabrieken:
  • SieMatic: vooruitstrevend in techniek en vorm en van onweerlegbare kwaliteit.
  • eggersmann: één van de meest innovatieve keukenfabrikanten ter wereld, met unieke mogelijkheden als volledig granieten keuken, van topkwaliteit.
  • A-design: hoogwaardige keukens voor elk budget.

Ter inspiratie hebben we zo'n 25 keukens in onze showroom opgesteld in de meest uiteenlopende stijlen: van modern greeploos tot landelijke sfeerkeukens. Voor zowel de grote als de kleine portemonnee! Ontwerpen is wat anders dan denken in materialen, apparaten en accessoires. Ontwerpen volgens ALKA keukens is; "het inrichten van de keukenruimte, rekening houdend met de specifieke kenmerken van de woning en het interieur". Elementen als rust, karakter en symmetrie vormen daarbij de leidraad. Daarom besteden wij veel aandacht aan de ontwerpfase. Het is belangrijk dat u, als klant, een duurzame keuken heeft waarvan u volop kan genieten. "Living en dining" in uw droomkeuken.  

Als de ruimte het toelaat proberen we culinair genieten en socializen zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen waardoor kokkerellen, dineren en relaxen moeiteloos in elkaar over gaan. Wij staan garant voor een goed doordacht keukenontwerp die naadloos aansluit bij uw manier van leven. 

Kiest u ervoor de keuken bij ALKA keukens te bestellen, dan kiest u niet alleen voor de beste kwaliteit keukens, maar u kiest ook voor de beste service! Al meer dan 30 jaar zijn wij de aangewezen partner voor alle keukenvragen van onze klanten. En dat allemaal voor een wel heel aansprekend prijskaartje want, niemand wil te veel betalen.


Copyright © 2013. All Rights Reserved.